amex | american express

AMEX - Kreditkort från American Express

  
Kreditkort
Sponsrade länkar


Angående betalningar med Amex (American Express kort) online:

Många har blivit varnade för att använda kreditkort (såsom Amex ) för betalning på nätet. Samtliga kreditkortsbolag har numera bedrägeriskydd och om du använder ditt American Express kort på ett korrekt sätt, så är det inga problem.

Du löper väldigt liten risk att råka illa ut om du använder säkra länkar vid betalning online. Dessa länkarna börjar med https:// (lägg märke till s:et på slutet -- det indikerar en säker länk!)

Skriv alltid in betalningslänken själv i din webläsare! Många bedragare maskerar klicklänken i sina webbsidor och email, så att du ska bli lurad att tro att du är på rätt ställe, trots att du inte är det!

PayPal är den största förmedlaren av betalningar på nätet -- anmäl ditt American Express kreditkort för betalningar online, så slipper du använda kortet direkt = färre ställen som har ditt kortnummer. Glöm dock ej att spara inloggnings-uppgifterna på ett säkert ställe, så att inga bedragare får tag på dem!

Gör som jag och följ mina råd dagligen (jag handlar för c:a 10 000: online varje månad!), så är risken minimal att råka på något otrevligt!

American Express kreditkort har även ett bonussystem, som innebär att allt du köper får du poäng för. Dessa kan sedan användas för att få gratistjänster och varor.

Jag anmälde mig till American Express för c:a 10 år sedan när Amex Blue inte fanns att få, så därför blev jag glatt överraskad att se att du nu kan få prova på just Amex Blue gratis under första året!  Amex Blue är perfekt för dig som vill prova på näthandel!

För 10 år sedan fick man inte första året gratis, så passa på och prova Amex Blue du med!Behöver du låna pengar? - Läs om Lån härCopyright 2009 - Datorsam.com - Kontakta Webmaster -- Privacy Policy -- Slut på guiden om AMEX och American Express kreditkort